Tarieven 2020


Ik werk alleen op afspraak. Kijk in de agenda voor de beschikbare tijden.


Natuurgeneeskundig Consult (met vergoeding)
  43,75 euro      kort consult: 45 min
  56,50 euro      basis consult: 60 min
  76,50 euro      uitgebreid consult: 90 min
  10,00 euro      niet tijdig afzeggen afspraak

Alleen natuurgeneeskundige consulten komen in aanmerking voor vergoeding door zorgverzekeraars. De hoogte van de vergoedingen zijn afhankelijk van de door u afgesloten aanvullende verzekering. Dit kunt u nalezen in de Vergoedingenlijst 2020. U heeft geen verwijzing van de huisarts nodig. Ik ben lid van de Beroepsverenigingen VBAG en BATC.

Bij een natuurgeneeskundig consult worden klachten holistisch bekeken en behandeld op basis van de 5 natuurgerichte principes: Energie, Prikkeloverdracht, Drainage, Voeding en Psyche. Al deze aspecten komen aan bod door inzet van lichaamsgerichte oosterse- en westerse methodieken, technieken uit de stresscounceling en voedingsadviezen. De toe te passen technieken zijn afhankelijk van de klacht. Zo krijgt u een natuurgeneeskundige behandeling op maat.

Overige behandelingen (zonder vergoeding)
Voor behandelingen ter preventie, ontspanning, vanuit één methodiek, stoelmassages en aparte stress-counceling sessies die niet voor vergoeding in aanmerking komen verwijs ik u naar www.sonjavanrijck.nl

Afspraak annuleren
Heeft u een afspraak dan staat deze tijd bij mij speciaal voor u gereserveerd. Mocht u de afspraak niet na kunnen komen kunt u deze tot 24 uur voor de afspraak zonder kosten afzeggen. In het leven zal niet altijd alles lopen als gepland, geef het door zodra dit gevolgen heeft voor de geplande afspraak. Dank voor uw begrip.